WIJ VORMEN EEN ENTHOUSIAST TEAM WAARBIJ KORTE OVERLEGLIJNEN ER VOOR ZORGEN DAT U ALS PATIËNT CENTRAAL STAAT.
OVER ONS

Wooldersteen is een praktijk waar momenteel 10 fysiotherapeuten werkzaam zijn. Naast de reguliere fysiotherapie heeft een ieder zijn of haar eigen aandachtsgebieden (zie specialisaties), waardoor wij een breed scala aan klachten kunnen behandelen binnen de praktijk. Met vertrouwde en doelgerichte behandelmogelijkheden wordt samen met U gewerkt aan uw hulpvraag en herstel van de klacht of problematiek. Onze leidraad is hierbij het holistische denkbeeld: Een goede balans tussen lichaam en geest.

 

Wij werken nauw samen met onder andere verschillende collega praktijken, huisartsen, thuiszorgteams, podotherapeuten, ergotherapeuten en specialisten in de regio. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid om gebruik te maken van elkaars kennis zodat de behandeling nog meer op uw hulpvraag afgestemd kan worden.

 

Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. register en het centraal kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

 

Via deze website kunt u kennismaken met Fysiotherapie Wooldersteen. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via de mail of de telefoon.

U KUNT BIJ ONS TERECHT OP TWEE LOCATIES...

 

  • Locatie Steenmeijerstraat 4 in de Woolder Es te Hengelo.

  • Locatie Wilderinksstraat 5-15 in de Klokstee te Hengelo.

 

Fysiotherapie Wooldersteen aan de Steenmeijerstraat is gevestigd in een ruim en functioneel gebouw, dat wij delen met de Carint-Reggeland groep, in de wijk 'Woolder Es'.

De locatie aan de Wilderinksstraat is gevestigd in het wooncomplex de Klokstee. Beide praktijken hebben voldoende `eigen` parkeergelegenheid en zijn met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Beide praktijken hebben grote behandelkamers en ruime oefenzalen waar zowel in groepsverband (o.a. fysiofitness en beweegprogramma's) als individueel getraind kan worden. Tevens komen de therapeuten in de woonlocaties de Hiebendaal en het Wilderinkhuis.

GESPECIALISEERDE PARTNERS

Om een goed aanbod van multidisciplinaire dienstverlening onder één dak te kunnen bieden, maken onderstaande gespecialiseerde partners gebruik van onze praktijk.

 

Visiemotion:

Praktijk voor haptotherapie, mindfulness, stressmanagement en coaching

Visiemotion logo.png
Podotherapie Wender:

Praktijk voor podotherapie

Voetencentrum Wender logo.png
Ergo Kracht:

Fysiotherapie Wooldersteen

Steenmeijerstraat 4, 7555 NB HENGELO, Telefoon 074 291 64 71, Fax 074 247 05 95, E-mail fysiotherapie@wooldersteen.nl

FysiotherapieManuele therapieManueelpsychosomatischhaptonomiehapto oncologie kanker sporten oedeem lymfe geriatrie ouderen fitness hyperventilatie-medische fitness dry neelding naalden lage rugklachten nekklachten spanning ontspanning rugnetwerk schoudernetwerk duizeligheid ouderen fitness valpreventie vallen preventie trainen conditie copd claudicatio vaatproblemen etalagebenen gezondheid diabetes suikerziekte hart mindfulness bewustworden houding beweging hardlopen parkinson claudicationet Parkinsonnet-dementieoncologische revalidatie