MAAK HIER

UW AFSPRAAK

Start hier knop.png

WELKOM BIJ FYSIOTHERAPIE WOOLDERSTEEN

Wij zijn een actieve en gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk met 10 ervaren fysiotherapeuten. We werken in een prettige en laagdrempelige setting. Als mens staat u bij ons centraal en uw hulpvraag is ons vertrekpunt. Onze zorg en kennis voor u zijn afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Al onze fysiotherapeuten hebben hun eigen specialisaties waardoor we elkaar uitstekend aanvullen in kennis en vaardigheden. Op deze manier krijgt u de meest optimale behandeling en begeleiding.

VERGOEDING FYSIOTHERAPIE 2023

Voor het jaar 2023  heeft de praktijk contracten afgesloten met de volgende verzekeraars

Op deze pagina vindt u meer informatie mbt verzekering, vergoeding en tarieven. 

VOORKOM VALLEN!

De praktijk bood al behandelingen gericht op valpreventie aan en nu ook volgens de specifieke OTAGO methode!

Bekijk het hier:

GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE

Gezondheid in eigen regie; wie wil dit nou niet? 

Fysiotherapie Wooldersteen heeft met haar Leefstijlcoaching de kennis in huis voor een gezond leven. Of het nu gaat om gezond eten, bewegen, minder spanning ervaren en lekker slapen of het gaat om het aanpassen van jouw gedrag naar gezond gedrag; de BLCN geregistreerde leefstijlcoach heeft kennis en kunde in huis op al deze thema's. 

Wij bieden het gratis leefstijlprogramma met de naam Gecombineerde leefstijl interventie (GLI) aan. Dit doen wij met ons COOL (coachen op leefstijl) programma. 

Op deze pagina kunt u lezen wat dit precies inhoud. 

COOL.png

DE DUOFIETS

Wilt u graag fietsen maar kan dat niet meer zo goed? Voelt u zich niet veilig op de fiets of lijkt het u gewoon gezelliger om samen te fietsen?

De praktijk biedt u de mogelijkheid om onze duofiets te gebruiken!

Bekijk het filmpje en klik hier voor meer informatie