MAAK HIER

UW AFSPRAAK

Start hier knop.png
WIJ VORMEN EEN ENTHOUSIAST TEAM WAARBIJ KORTE OVERLEGLIJNEN ER VOOR ZORGEN DAT U ALS PATIËNT CENTRAAL STAAT.
Cirkels Icoon.png
OVER ONS

Wooldersteen is een praktijk waar momenteel 10 fysiotherapeuten werkzaam zijn. Naast de reguliere fysiotherapie heeft een ieder zijn of haar eigen aandachtsgebieden (zie specialisaties), waardoor wij een breed scala aan klachten kunnen behandelen binnen de praktijk. Met vertrouwde en doelgerichte behandelmogelijkheden wordt samen met U gewerkt aan uw hulpvraag en herstel van de klacht of problematiek. Onze leidraad is hierbij het holistische denkbeeld: Een goede balans tussen lichaam en geest.

 

Wij werken nauw samen met onder andere verschillende collega praktijken, huisartsen, thuiszorgteams, podotherapeuten, ergotherapeuten en specialisten in de regio. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid om gebruik te maken van elkaars kennis zodat de behandeling nog meer op uw hulpvraag afgestemd kan worden.

 

Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. register en het centraal kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

 

Via deze website kunt u kennismaken met Fysiotherapie Wooldersteen. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via de mail of de telefoon.

Cirkels Icoon.png
U KUNT BIJ ONS TERECHT OP TWEE LOCATIES...

 

  • Locatie de Brug aan de Geerdinksweg 149 te Hengelo

  • Locatie de Klostee aan de Wilderinksstraat 5-15 te Hengelo.

 

Fysiotherapie Wooldersteen aan de Geerdinksweg is gevestigd in medisch centrum de Brug nabij het ZGT. De locatie aan de Wilderinksstraat is gevestigd in het wooncomplex de Klokstee.

 

Beide praktijken hebben voldoende `eigen` parkeergelegenheid en zijn met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Beide praktijken hebben grote behandelkamers en ruime oefenzalen waar zowel in groepsverband (o.a. fysiofitness en beweegprogramma's) als individueel getraind kan worden. Tevens komen de therapeuten in de woonlocaties de Hiebendaal en het Wilderinkhuis.

Behandeling aan huis is mogelijk, indien verwezen door arts. 

Cirkels Icoon.png
GESPECIALISEERDE PARTNERS

Om een goed aanbod van multidisciplinaire dienstverlening onder één dak te kunnen bieden, maken onderstaande gespecialiseerde partners gebruik van onze praktijk.

logo PNG Kracht_Ergotherapie (002).png

Ergotherapie

VisieMotion-logo-retina.png

Praktijk voor haptotherapie, mindfulness, stressmanagement en coaching

Voetencentrum Wender logo.png
Praktijk voor podotherapie