top of page
DE DUOFIETS

 

Initiatieven hebben het doel om anderen te helpen. Dat kan bijvoorbeeld door een boodschap te doen voor een ouder persoon. Maar ook zijn er andere initiatieven, zoals de inzet van de duofiets.  Een duofiets is een fiets met drie wielen waarbij met twee personen samen naast elkaar kan worden gefietst. De fiets beschikt over elektrische trapondersteuning. Het systeem is makkelijk te bedienen en beschikt over drie ondersteuningsstanden. 

 

Fysiotherapie Wooldersteen wil een maatschappelijk doel uitdragen met de inzet van een duofiets om mensen met een beperkte zelfstandigheid of (eenzame) ouderen laten ontdekken wat nog kan. Sociale interactie, actief en in de buitenlucht zijn, zijn kernwaarden die hierbij hoog in het vaandel staan. U kunt de duofiets voor een dagdeel in gebruik nemen. 

Bent u graag onder de mensen en graag (actief) in de buitenlucht? Wellicht is de duofiets dan iets voor u! 

Om een beeld te krijgen van de duofiets, kunt u bovenstaande video bekijken. 

Ook staat er een instructievideo online die u kunt bekijken, zie onderstaande link

 

 

 

 

 

Wekt de duofiets uw interesse en wilt u de duofiets reserveren? Of wilt u vrijwilliger worden of gewoon wat meer informatie?

Bel dan naar onze praktijk op 074-2916471 of stuur een e-mail naar fysiotherapie@wooldersteen.nl

De Duofiets is mogelijk gemaakt door een geweldige sponsoractie van collega Richard Kienhorst die de Jungfrau marathon hardgelopen heeft. Een uitzonderlijke prestatie met een bijzonder mooi doel!!

jungfrau-race-1.jpg
PHOTO-2019-09-06-18-33-05.jpg
bottom of page